Program zarade - Uslovi

Daroteka.rs je prodavnica malih poklona, kožne galanterije, bižuterije i drugih sitnica, koja uspešno posluje na domaćem internet tržištu još od 2008. godine. Ovim programom želimo da Vam omogućimo da postanete deo našeg prodajnog tima i da reklamirajući nas ostvarite zaradu od kupaca koje ste uputili na naš sajt.

Kako funkcioniše program zarade?

1. Uključivanje u program je potpuno besplatno.

2. Nakon što izvršite registraciju, morate sačekati da aktiviramo Vaš nalog. Posle aktivacije prijavite se u affiliate admin panel i tamo preuzmite kod nekog od naših banera i postavite na vašu stranicu.

3. Svako ko klikne na taj baner biva preusmeren kod nas. Dodeljuje mu se cookie i u narednih godinu dana taj kupac postaje Vaš izvor zarade. Od svake realizovane prodaje Vi dobijate 10%.

4. Isplata se izvršava od 1-og do 5-og u mesecu za prethodni mesec. Najmanji iznos isplate je 500,00 dinara. Ukoliko ste u prethodnom mesecu ostvarili zaradu manju od 500,00 dinara, taj iznos se prenosi u sledeći mesec dok zarada ne dostigne 500,00 dinara.

Obzirom da je prosečan račun na Daroteka.rs nešto veći od 1000,00 dinara, trebali biste brzo dostići minimalni iznos za isplatu. Stoga ne oklevajte i registrujte se već danas.