Besplatna isporuka

Isporuke i reklamacije

Trenutno isporuke vršimo samo na teritoriji Republike Srbije. Svi proizvodi se šalju PostExpress kuriskom službom ili kao Vrednosno pismo sa otkupninom u roku od najviše 2 radna dana od momenta narudžbe ukoliko ih imamo na zalihi.
Ukoliko ste naručili proizvode koje trenutno nemamo na zalihi, molimo Vas da budete malo strpljiviji jer će biti isporučeni za najduže 5 radnih dana.

Poštarina za slanje:

- vrednosnim pismom iznosi 146,00 dinara, 

Vrednosno pismo je usluga Pošte Srbije i obuhvata pošiljke mase do 2 kg. Pismo Vam na adresu donosi poštar, uglavnom u prepodnevnim časovima i plaćanje vršite poštaru prilikom preuzimanja. Ukoliko se nekim slučajem mimoiđete sa poštarem, trebalo bi da Vam ostavi Obaveštenje o prispeću pošiljke sa brojem pošiljke. Sa tim obaveštenjem imate rok od 5 radnih dana da pošiljku preuzmete u svojoj pošti. Nekad se desi proput kod ostavljanja obaveštenja, ali Vam je u tom slučaju dovoljan broj pošiljke koji od nas dobijate e-mailom po slanju pošiljke (ili, ukoliko ne e-mail završi u spamu ili ga iz nekog razloga izgubite, slobodno nas kontaktirajte za broj pošiljke). Važno je napomenuti da Vas kod ovog načina slanja poštar neće kontaktirati telefonom.

- PostExpress kurirskom službom iznosi 345,00 din

PostExpress je kurisrska služba Pošte Srbije. Pismo Vam na adresu donosi kurir PostExpressa, uglavnom u toku narednog radnog dana od dana slanja i plaćanje vršite poštaru prilikom preuzimanja. Za neka manja mesta ne postoji dostava svakog dana, obzirom da kurir izlazi jednom ili dva puta nedeljno na teren. Ukoliko živite u takvom mestu, dobro je znati da sa brojm pošiljke možete istu preuzeti u svojoj pošti naredni dan od dana slanja, ili prosto sačekati kurira. U slučakju da se mimoiđete sa kurirom, on će Vas kontaktirati telefonom i trebalo bi da Vam ostavi Obaveštenje o prispeću pošiljke sa brojem pošiljke. Sa tim obaveštenjem imate rok od 5 radnih dana da pošiljku preuzmete u svojoj pošti. Nekad se desi proput kod ostavljanja obaveštenja, ali Vam je u tom slučaju dovoljan broj pošiljke koji od nas dobijate e-mailom po slanju pošiljke (ili, ukoliko ne e-mail završi u spamu ili ga iz nekog razloga izgubite, slobodno nas kontaktirajte za broj pošiljke).

U oba slučaja, pošta zaračunava proviziju na povrat (uplatu) novca u iznosu 50,00 dinara (ili 1% za otkupnine veće od 5000 RSD).

Kada Vam pošaljemo pošiljku na e-mail koji ste naveli prilikom naručivanja poslaćemo Vam obaveštenje sa brojem pošiljke kako biste mogli ispratiti gde se pošiljka nalazi.

Praćenje u oba slučaja možete vršiti na sajtu pošte.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni proizvodom u roku od 14 dana možete odustati od kupovine. Više detalja o postupku odustajanja možete naći ovde.

Sve narudžbe koje prelaze 2500,00 dinara šaljemo PostExpressom o našem trošku.